Mirë se vini Në Qëndren Për Terapi Fizikale Dhe Rehabilitim

– Fizio Plus

Terapia fizikale fokusohet ne rikthimin e funksioneve motorike duke përmirësuar shëndetin e pacientit. 

Nëse ju deshironi të përmirësoni lëvizshmërinë, të zvogëloni dhembjet, të sheroheni pas operimeve, apo të shmangni ndërhyrjet kirurgjikale atëhere  terapia fizikale do të ju ndihmonte shumë për keto probleme dhe shumë probleme tjera.

Kualifikimet

Jemi te kualifikuar për të trajtuar dhe zvogëluar dhembjen dhe inflamacionin

Profesionist të fushës

Ne jemi të angazhuar për të siguruar sherbimet me profesionale ne kuadër të fizioterapisë duke bërë të mundshëm një trajtim dhe rehabilitim sa më cilësor dhe adekuat për problemin që keni.

Caktoni një takim

Ofrojmë sherbime dhe ndjeshmëri për pacientët tanë duke promovuar rehabilitim fizik të suksesshëm në një mjedis profesional dhe të kujdesshëm.

Telefononi

+383 44/48 220 928

Ne përdorim teknologjinë më të fundit

Jemi te kualifikuar për të trajtuar dhe zvogëluar dhembjen dhe inflamacionin, për të rritur lëvizjen, përmirësuar forcen dhe fuqinë muskulore dhe për të ndryshuar mekaniken e  dobët të trupit tuaj. Ne krenohemi me angazhimin tonë për përsosmërinë dhe cilësinë e shërbimeve fizioterapeutike duke mundësuar një trajtim dhe rehabilitim te suksesshem për problemet e juaja shëndetësore.

Me ne, ju gjithmonë do të jeni te shëndetëshem dhe pa dhembje, të lumtur duke jetuar keshtu jeten tuaj të merituar sepse në kujdesemi për shëndetin tuaj e ju për lumturinë.

4.7
of 5
4.7/5

4.8/5

1860 Vlerësime

4.6/5

1630 Vlerësime

4.7/5

2100 Vlerësime

Disa këshilla nga ekspertët tanë

Pse njerëzit na besojnë neve

Me ne, ju gjithmonë do të jeni te shëndetëshem dhe pa dhembje, të lumtur duke jetuar keshtu jeten tuaj të merituar sepse në kujdesemi për shëndetin tuaj e ju për lumturinë.

Trupi juaj do të jetë shumë falenderues për punën tonë.

Shëndeti juaj është prioriteti ynë më i lartë. Ju do të merrni shërbimet me cilësore për problemin qe ju keni në mënyrë qe ju të shijoni jetën tuaj të lumtur dhe pa dhembje e kufizime fizike. Ejani të na vizitoni dhe do te bindeni me shërbimet tona cilësore dhe profesionale !

Bëhuni një hap përpara sëmundjes

Regjistrohu për njoftime

Qëndroni në kontakt me ne për të marrë lajmet më të fundit dhe ofertat speciale.

Adresa

Rr. Nëna Terezë, nr.92, Pejë

Na telefononi

+383 44/48 220 928

Na shkruani

[email protected]