Fizio Plus – Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim

Adresa: Rr. Nëna Terezë, nr.92 (përballë kishes katolike), 30000 Pejë, Kosovë

Tel: +377 (0) 44 220 928
Tel: +386 (0) 49 220 928

Email: [email protected]

www.fizioplus.com

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm !