Pajisje Ortopedike

Në qëndren tonë mund ti gjeni dhe porositni te gjitha pajisjet ortopedike si korseta dhe mbrojtëse për shpinë dhe qafë, mbrojtëse për gju dhe kyq të këmbes, mbështëse dhe mbrojtëse për nyjen e krahut, bërrylit dhe kyqit të dorës.

Po ashtu tek ne mund të gjeni edhe shtaga për ecje si ato aksillare dhe kubitale, por edhe shetitore me këmbë dhe karroca.

Pajisje ortopedike