Disa nga shkaqet e dhembjes së shpinës:

Qëndrimi i dobët,  kifoza e rritur,  lordoza e rritur,  hernia  diskale,  stenoza kurrizore, spondilolisteza,  lëndimet e shtylles kurrizore (frakturat e unazave) etj.

Përdorimi i korsetave

Mbronë shpinën tuaj, ngrohë pjesën e pasme të shpinës,  përmirëson dhe parandalon deformimet në shpinë, stabilizon shpinën, zvogëlon presionin në unaza, ndihmon muskujt në punën e tyre etj.

Kodi 101                                          Kodi 102                                      Kodi 103                               Kodi 104

Code 101Code 102Code 103Code 104

Kodi 105                                      Kodi 106                                  Kodi 107                                     Kodi 108

Code 105Code 106Code 107Code 108

 

Kodi 109

Code 110