fizioplus trajtimetTrajtimet

 • Ofrojmë Terapi Fizikale dhe Rehabilitim për shumë probleme shëndetësore duke ju mundësuar një rikthim të serishëm në jetën tuaj normale dhe pa probleme.
 • Ne jemi të specializuar për të ndihmuar dhe rikthyer funksionimin normal pas lëndimeve dhe problemeve me eshtra, nyje, ligamente, tendine, muskuj dhe nerva.
 • Kemi një qasje profesionale dhe praktike për problemin tuaj individual duke u mbështetur në njohuritë dhe shkathësitë tona të arritura gjatë shkollimit dhe në praktiken tonë shumë vjeqare me pacientë të ndryshëm.

Ofrojmë Fizioterapi dhe rehabilitim në keto fusha :

Fizioterapi në ortopedi

 • Tendinitet,
 • Subluksacionet dhe dislokimet e nyjeve,
 • Lëndimet e meniskuseve, tendineve, muskujve, ligamenteve,
 • Lëndimet e unazave,
 • Rehabilitim pas frakturave ,
 • Rrehabilitim pas intervenimeve ortopedike (ndërrimet parciale apo totale të nyjeve),
 • Stres frakturat etj.

Fizioterapi tek lëndimet sportive

 • Kontuzionet ( ndrydhjet),
 • Tëndosjet dhe lëndimet e muskujve,
 • Lëndimet e nyjeve dhe pjesëve te saj,
 • Shputat e rrafshta,
 • Ashti në thëmber,
 • Neuroma e Mortonit ( pickimi i nervit),
 • Lëndimet e nyellit,
 • Lëndimet e gjurit,
 • Lëndimet e meniskuseve,
 • Lëndimet e krahut,
 • Lëndimet e bërrylit,
 • Lëndimet e kyqit të dores,
 • Lëndimet e shtylles kurrizore etj.

Fizioterapi dhe rehabilitim në neurologji

 

Fizioterapi në reumatologji 

 • Osteoartritet  e nyjeve ( gonarthrozat, coxarthrozat etj),
 • Spondilartritet,
 • Spondilitin ankilozant – Morbus Bechterew etj.

 

Fizioterapi në pediatri

 • Tortikoliset,
 • Skoliozat,
 • Qëndrimin e dobët,
 • Lëndimet e nervave periferik etj).