Diagnostifikim i saktë dhe i shpejtë tek rastet e shumta ortopedike. Trajtim dhe rehabilitim profesional fizioterapeutik me metodat dhe pajisjet me moderne të fizioterapisë.

fizioterapi

Program profesional të ushtrimeve për problemin tuaj duke ju mundësuar rehabilitim të shpejtë dhe të sigurt.

Disa nga problemët që i trajtojmë në qëndren tonë:

 • Bursitet
 • Tendinitet
 • Subluksacionet dhe dislokimet e nyjeve
 • Lëndimet e meniskuseve
 • Lëndimet e tendineve
 • Lëndimet e muskujve
 • Lëndimet e ligamenteve
 • Rehabilitim pas frakturave
 • Rehabilitim pas intervenimeve ortopedike (ndërrimet parciale apo totale të nyjeve)
 • Stres frakturat
 • Lëndimet e unazave etj.