Trajtim dhe rehabilitim profesional fizioterapeutik me metodat dhe pajisjet me moderne të fizioterapisë.

Program profesional të ushtrimeve për problemin tuaj duke ju mundësuar rehabilitim të shpejtë dhe të sigurt.

Disa nga problemët që i trajtojmë në qëndren tonë:

  • Lendimet e fituara gjate lindjes
  • Parezat e gjymtyreve
  • Tortikoliset
  • Zhvillimet e vonshme neurologjike
  • Zhvillimet e vonshme muskulore
  • Programe specifike per problemet me shputa apo edhe nyje tjera