Diagnostifikim i saktë dhe i shpejtë tek lëndimet sportive. Trajtim dhe rehabilitim profesional fizioterapeutik me metodat dhe pajisjet me moderne të fizioterapisë.

 • Frakturat( rehabilitim pas frakturave)Woman's Arm in a Slingarthroplastia totale
 • Kontuzionet ( ndrydhjet)
 • Tëndosjet e muskujve
 • Lëndimet e ligamenteve
 • Lëndimet e tëndineve
 • Lëndimet e shputes
  • Shputat e rrafshta
  • Ashti në thëmber
  • Neuroma e Mortonit ( pickimi i nervit)
 • Lëndimet e nyellitlendimet sportivedhembjet e qafes1
 • Lëndimet e gjurit
  • Lëndimet e meniskuseve
  • Lëndimet e ligamenteve
 • Lëndimet e kërdhokulles
 • Lëndimet e krahut
 • Lëndimet e bërrylit
 • Lëndimet e kyqit të dores
 • Lëndimet e shtylles kurrizore