Trajtim dhe rehabilitim profesional fizioterapeutik me metodat dhe pajisjet me moderne të fizioterapisë.

Program profesional të ushtrimeve për problemin tuaj duke ju mundësuar rehabilitim të shpejtë dhe të sigurt.

Disa nga problemet neurologjike që i trajtojmë në qëndren tonë:fizioterapi12

  • Lëndimet traumatike të trurit
  • Lëndimet e palces kurrizore
  • Lëndimet e nervave periferike ( parezat, paralizat)
  • Pas gjakëderdhjeve në tru – insulti cerebrovaskular, (hemiplegjitë, paraplegjitë, etj).
  • Sëmundjen e Parkinsonit
  • Sëmundjen e Sklerozes së shumëfishtë etj