Fizio Plus

– Qëndra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim.

Ne jemi të specializuar për të ndihmuar dhe rikthyer funksionimin normal pas lëndimeve dhe problemeve me eshtra, nyje, ligamente, tendine, muskuj dhe nerva.

Profesionistë të fushës

Kemi një qasje profesionale dhe praktike për problemin tuaj individual duke u mbështetur në njohuritë dhe shkathësitë tona të arritura gjatë shkollimit dhe në praktiken tonë shumë vjeqare me pacientë të ndryshëm.
Se pari tek ne bëhet një vlerësim fillestar për të kuptuar natyren e problemit tuaj dhe shkakun e këtij problemi dhe keshtu arrihet deri tek nje diagnostifikim i saktë problemit tuaj. Pastaj fillohet me një program të kombinuar të ushtrimeve dhe procedurave tjera fizioterapeutike per të trajtuar dhe rehabilituar problemin apo lëndimin tuaj.
400+

Pacientë të mjekuar

20

Ekspertë

Regjistrohu për njoftime

Qëndroni në kontakt me ne për të marrë lajmet më të fundit dhe ofertat speciale.

Adresa

Rr. Nëna Terezë, nr.92, Pejë

Na telefononi

+383 44/48 220 928

Na shkruani

[email protected]