trajtimi ne reumatologji

 

Trajtim dhe rehabilitim profesional fizioterapeutik me metodat dhe pajisjet me moderne të fizioterapisë

Program profesional të ushtrimeve për problemin tuaj duke ju mundësuar rehabilitim të shpejtë dhe të sigurt.

Disa nga problemët që i trajtojmë në qëndren tonë:

  • Osteoartritet  e nyjeve ( gonarthrozat, coxarthrozat etj),
  • Spondilartritet,
  • Spondilitin ankilozant – Morbus Bechterew
  • si dhe shume semundje tjera reumatike etj.