Shërbimet fizioterapeutike të ofruara në Qëndren për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim 

Me anë të këtyre shërbimeve dhe metodave fizioterapeutike ne arrijmë të përmirësojme kualitetin e jetës suaj.

Trajtimet

 

” Askush nuk di më mirë  se ju për trupin tuaj “.

Kjo është arsyeja pse ne angazhohemi për një qasje të kujdesit bashkëpunues, ku ne punojmë së bashku me ju për të përmbushur qëllimet tuaja gjatë rehabilitimit.

Misioni ynë primar është që të iu sigurojmë sherbimet me efektive dhe te një cilësie të lartë gjate trajtimit tuaj në qëndren tonë. Pa marrë parasysh llojin e dhimbjes që ju jeni duke përjetuar, qëllimi ynë është për të zvogëluar dhe eliminuar përfundimisht këtë siklet të përgjithshëm dhe për të rritur funksionin tuaj fizik.

Me angazhimin tonë në trajtimin dhe edukimin e  vazhdueshëm, ju mund të na besoni ne profesionalizmin tonë dhe shërbimet më të avancuara që ofrojmë në trajtimin e problemit tuaj.